Известие

Collapse
No announcement yet.

back in the секта :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• back in the секта :)

Колеги пак си взех 164-ката и съм много щастлив Но имам 2 малки проблемчета,забелязвам че в задръстване седи на около 100 градуса и колкото повече загрява толкова повече не върви,на газ е колата,възможно ли е проблема да е в запалителна система,че кабели не съм сменял Кажете ако може някой да ми я види направо и да каже от какво е вашите колко държат в задръстване? мойта няма клима и е само с 1 степен перката
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Може и от кофти масло да е

Comment

Засега съм стигал до 90 по уреда...
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Датчик на перката,термостат,запушен радиатор.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Браво за колата корабче си е
          Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
          АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
          АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
          eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

На толкова си седят нашите .
            На 98 градуса ти се пуска перката на колко искаш да седи ?
            Колкото повече загравя толкова по-малко върви ? Това само на ГАЗ или и на бензин ?

П.С. Добре дошъл обратно . Липсваше ни
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

принципно си има проблем нещо с вървенето,прекъсва нещо,ама утре се уговорих с един приятел ше вземем всичко от неговата и ще я разберем от какво е Кораба е супер Само се 1удя за тая температура,що вдига до 100 градуса,няма ли вариант да и сложа перка с втора степен да не загрява толкова,че не е добре?
              Last edited by Abarth; d.m.y г., 01:41.
              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
              BMW e39 facelift

Comment

Първо си провери дали датчика отчита правилно.По табло може да е 100*, а темпертурата на водата да е на 90*
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

....не си намери стопанин тая кола и това си е

164-ката е супер кола, аз също понякога съжалявам че се разделих с моята
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                    ....не си намери стопанин тая кола и това си е

164-ката е супер кола, аз също понякога съжалявам че се разделих с моята
                    Е що да не си намери стопанин бе колега,взех си я обратно
                    BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
                      принципно си има проблем нещо с вървенето,прекъсва нещо,ама утре се уговорих с един приятел ше вземем всичко от неговата и ще я разберем от какво е Кораба е супер Само се 1удя за тая температура,що вдига до 100 градуса,няма ли вариант да и сложа перка с втора степен да не загрява толкова,че не е добре?
                      Датчика който ти е на радиатора е с два кабела нали ?
                      Следователно пуска перката направо на 97-98 градуса
                      И моята е така и на 100 градуса на таблото пуска перката а на 90 я спира .
                      Този модел са си така .
                      Вариант за две скорости има като се смени датчика с такъв за две скорости и се добави реле и товарната бобина . Ако си намериш в някоя морга да изкубнеш цялата схема и ще стане . Аз съм си замислил да правя тази операция .
                      Проблема с вървенето виж дане ти е от пукната дистрибуторна капачка или да е толкова износена вече ,че палеца да не контактува добре и да се губи прехвърлянето на искрата още в делкото .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

сложи си датчик който включва перката на по ниски градуси - мойта включва перката на 92 градуса и изключва на 87 - нещо такова

Comment

А възможно ли е от маслото да вдига по висока температура? гледам в момента е с q8 10W40 а за това масло хубава дума не съм чувал,пък и клапанчетата се чуват доста,повдигачи ли е А палците и капачките са нови лично аз съм ги сменял
                          BMW e39 facelift

Comment

Няма повдигачи тук
                            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                              Може и от кофти масло да е
                              Такава глупост не бях чувал до сега......от кофти масло да грее колата
                              Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                              Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                              Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Working...
                              X